pattern left 2 pattern right 2 hero home 1

Vi hjälper dig hitta den bästa elbilsladdaren

Är du jakt efter den bästa elbilsladdaren? Då har du hittat helt rätt! Här på vår sajt kan du söka dig fram bland ett brett sortiment av elbilsladdare av hög kvalité till riktigt bra pris. Väljer du att köpa en laddare av oss erbjuder vi direktleverans hem till dig, där vi även ombesörjer med installationen. Det går snabbt, smidigt och tryggt när du vänder dig till oss för att få hjälp med att ladda din elbil!

Våra unika egenskaper – anledningar till att köpa
elbilsladdare hos oss

  • Våra laddare kan anpassas efter olika önskemål och behov – med vår hjälp kan du hitta rätt elbilsladdare för just din bil!
  • Slipp oron om att bilen inte ska ha tillräckligt med bränsle inför kommande resa. Med en elbilsladdare från oss kan du ladda bilen full under natten och vara helt redo att ge dig iväg direkt nästa morgon.
  • Vi erbjuder direktleverans hem till dig, samt smidig och snabb installation direkt på plats.
  • Våra elektriker har många års erfarenhet i branschen och kan ta sig an laddboxinstallationer hos alla olika hushåll.
  • Som kund hos oss erbjuds du personliga relationer, proffsig kundservice och pålitlig hjälp oavsett behov och önskemål. Vi gör allt för att du ska känna dig trygg i våra händer.
tesla Laddbox vit tesla

Underlätta vardagen och installera elsbilsladdare hemma

Oavsett vilken elbil just du har hemma finns det mycket som talar för att du kan underlätta såväl som förbättra din vardag genom att installera en egen elbilsladdare. Med den får du tillgång till att ladda bilen precis när du vill, det alltså även under natten. För en tryggare och bekvämare vardag med en elbilsladdare!

Har du en laddbox hemma behöver du aldrig oroa dig för att din bil inte ska starta, eller att den laddar ur det första den gör under resans gång. Laddning av bilen görs både säkert och effektivt med din elbilsladdare hemma – på bara 4-8 timmar har du en fulltankad bil, helt redo att köras iväg när du vill och behöver.

Vill du få en tryggare och bekvämare vardag, med möjligheten att göra säkra och miljövänliga val? Tveka då inte på att höra av dig till oss. Vi ser till att hitta den bästa elbilsladdaren för dig och din bil redan idag.

Hur beställer jag elbilsladdare med installation?

Vill du att köpet av en elbilsladdare ska bli så smidigt och bekvämt som möjligt? Då finns vi här för att hjälpa dig. När du har hittat rätt elbilsladdare i vårt sortiment – något vi gärna hjälper dig med – krävs det inte mer än att du gör din beställning via vår webbshop.

Därefter ser vi till att kontakta dig för att bestämma den bästa tiden för leverans och möjlig installation. Vi erbjuder proffsig service och snabba installationer inom ett par veckor. Fakturering och skattereduktion sköter vi, men inte förrän efter det att installationen är helt färdig. Du kan med andra ord lita på att vi gör vårt jobb, där vi alltid ser till att du är nöjd.

Hur laddar jag en elbil?

Det är enkelt, du kan använda dig av antingen en laddbox som installeras hemma eller ladda din elbil på en laddstation.

Trygg och effektiv installation i samband med beställning

Det kan i vissa fall kännas onödigt att behöva ta hjälp av ett laddboxföretag vid installation av elbilsladdare. Istället kan jag väl bara koppla in laddaren i ett vanligt eluttag och ladda bilen direkt där? Svaret på den frågan är dessvärre nej.

För faktum är att vanliga eluttag och elbilsladdare inte alls går bra ihop – uttaget tål inte den typen av höga belastning. Skulle laddaren användas i det vanliga eluttaget under en längre tid finns det stor risk för överhettning, brand och andra problem. Sådant som du helt enkelt inte vill råka ut för.

Därför krävs det att man vid köp av en laddare till hemmet ser till att genomföra en ordentlig installation, något vi hjälper dig med. Gör din beställning av elsbilsladdare hos oss så ser vi till att tillsammans komma överens om en dag och tid som är passande för både leverans och installation. Vi hjälper dig att hitta den bästa elbilsladdaren!