solceller Hässelby

Installera solceller nära Järfälla

Varje tak är unikt. Du kan få ett ungefärligt pris här på hemsidan, men exakt pris bör en människa titta på. Ibland går det att få in betydligt fler paneler om de monteras på andra ledden. Vi är transparenta med våra priser. Vi tycker att det är ett sätt att visa att vi är ärliga och har rimliga priser som tål att jämföras. Vi vill inte vara billigast, men inte heller dyrast. Rimligt för båda parter med en rimlig balans mellan kvalitetsprodukter och skäliga priser.

Vi installerar endast solceller i Järfälla och angränsande kommuner på norra sidan av Stockholm. Som exempelvis Sollentuna, Kungsängen, Bro, Bromma, Vällingby, Hässelby och Spånga. Laddboxar installerar vi däremot nästan överallt =)

Varför välja Järfälla Energi?

Vi har inga säljare. Ansvarig montör räknar på offerten, håller all dialog med kunden, mäter taket, beställer allt och är på plats vid hela installationen. Vi tar fullt ansvar själva för hela installationen inklusive behörig elektriker.

Våra installationer kännetecknas av maximalt antal paneler på takets begränsade yta samt att allt är extra svart. Det gör det lilla extra när det gäller utseende.

 

Få offert på solceller

Ge oss ditt namn, mail och telefonnummer så ordnar vi en offert inom kort.