Vi säljer och installerar solceller och elbilsladdare med lokalt fokus och engagemang

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vår resa har börjat i Järfälla och vi vill att du följer med.

Vi är inspirerade av människor som tagit taktpinnen och står i frontlinjen för globala initiativ till att rädda vår planet.

Vår målsättning är att montera solceller på alla privatägda bostäder i Järfälla samt komplettera med en solcellspark för att kompensera för de som ännu inte har möjlighet till egna solceller.

Du kan välja solceller för att spara pengar, minska miljöpåverkan eller öka värdet på ditt hus. Vilket passar dig bäst? 

\

Rekommendationsprogram, ja tack!

Vi tycker inte det ska behövas försäljare för att sälja solceller. Istället för att betala provisioner till säljare har vi dragit av den kostnaden på ditt pris. Vi lägger vårt fokus på att leverera kvalitetsprodukter och säkerställa att du som kund blir mer än nöjd. Vi hoppas och tror att det leder till att det vi gör sprider sig till fler som vill producera förnybar el.

\

Vision

Ett Sverige självförsörjt av förnybar energi.

\

Affärsidé

Sälja och installera produkter och tjänster som ökar produktionen av förnybar energi och minskar energiförbrukningen.

\

Värdegrunder

En nöjd kund förändrar inte Sveriges förnybara energi tillräckligt snabbt. Det krävs fler och mer för att sprida budskapet. Det krävs en medvetenhet och passion för förnybar energiproduktion och minskad energiförbrukning. Allt börjar med dig.

Max Söderberg

Max Söderberg

VD

Sann glädje är när ett soltak producerar sin första watt och vi lämnar en människas hem och vet att det vi lämnar efter oss gör en verklig skillnad för en bättre värld

Jonathan Littenström

Jonathan Littenström

Projektledare

Så länge ja kan klättra på tak och arbeta med mina händer, för en hållbar framtid på jorden, så är jag nöjd.  Om kunderna är så nöjda att de rekommenderar oss till andra, så blir jorden en bättre plats, snabbare.