Charge Amps

Framtidens enklare helhetslösning för smart och hållbar elbilsladdning

Laddstolpe Aura

Charge Amps Aura

En laddstation i toppklass som med två 22 kW-uttag är en perfekt lösning för hemmet eller platsen där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt. Svensk stilren industridesign som laddar din elbil samtidigt som den bidrar till en mer hållbar värld.

Köp med installation

  • Uppkopplad med molntjänst
  • 2 x 22 kW, men kan ställas ner till valfri effekt
  • Lastbalansering mellan uttagen
  • Installationseffektiv
  • ISO15118-förberedd
  • Skapad av återvunnen aluminium
  • Uppkoppling via WiFi

 

Charge Amps Aura är förberedd för ISO 15118 vilket öppnar upp för en rad möjligheter när framtidens elbilar börjar stödja vehicle-to-grid-teknologin. Framöver kommer bilen inte bara att agera färdmedel, utan även energilagring och då behöver du en laddstation som möjliggör denna teknik.

Charge Amps Aura med installation
Charge Amps Halo snö

Charge Amps Halo - En smart laddstation att komma hem till

Vår populäraste laddstation – smart, hållbar laddning av både din elbil och elcykel.

Charge Amps Halo är vår populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. Genom sin stilrena design i återvunnet aluminium, guidande LED-belysning och flexibla laddkabel som är böjbar ner till hela -25°C är det en komplett laddstation skapad för vårt hårda nordiska klimat.

Optimal mjukvara för hem och kontorsladdning
Självklart är även Charge Amps Halo uppkopplingsbar och tillgänglig med tillhörande mjukvara. Precis som när du uppdaterar din mobiltelefon skickar vi ut uppdateringar via molnet för att försäkra oss om att laddstationen alltid har den senaste mjukvaran med all funktionalitet. Då kan du även få rapporter och översikt av användningen.

ANVÄNDARVÄNLIG LADDSTATION I TOPPKLASS

Uppkopplad med molntjänst
Skapad av återvunnen aluminium
7,5 m fast kabel
Extra schukouttag
3,7–11 kW

Laddbox Charge Amps Halo

Mission
Vi driver utvecklingen av elbilsladdning
Charge Amps startades med målet att erbjuda bättre, enklare och smartare lösningar för ägare av elbilar. Redan från start skapade vi hård- och mjukvara som saknades på marknaden, och vi kommer fortsätta vara den utmanare som lyssnar till användarnas behov. Vi kommer alltid ligga i framkant och driva utvecklingen av smart och hållbar elbilsladdning framåt.

Vision
Skapa hållbara laddlösningar för elbilar genom svensk innovation
Charge Amps spelar en ambitiös men viktig roll i utvecklingen mot en mer hållbar framtid. Vi bidrar till att bryta oss loss från beroendet av fossila bränslen genom att skapa smarta och användarvänliga laddlösningar med svensk innovation, kvalitet och design.