pattern left 2 pattern right 2 placeholder-bg placeholder-bg

Villkor, Retur- &

återbetalningspolicy

Här beskrivs villkoren vid beställningar gjorda i vår webshop samt via telefon. Helt enkelt allt som Järfälla Energi AB installerar.

Installerat och klart i hela Sverige

Vi levererar och installerar i hela Sverige. För resor mer än 10 mil från Stockholm eller Malmö debiteras 1000 kr per timmes körning.

När vi klamrar installationskabel från elcentral till laddbox så drar vi den enklaste och snabbaste vägen. För att dra kabeln vägar som tar längre tid eller är en längre strecka så tillkommer kostnad för det. Även om antalet meter understiger 20 meter.

Köpta varor kan returneras med full återbetalning inom 30 dagar från mottagen leverans så länge förpackningen är obruten och oskadd.

3 års reklamationsrätt enligt konsumentklöpslagen.

För arbete utöver vad som ingår i standardinstallationen debiteras löpande:

  • Framkörning Jour, 3000 kr
  • Framkörning, 2000 kr
  • Timdebitering 1000 kr/h

Material löpande enligt Elektroskandias rekommenderade slutkundspriser alternativt 20% påslag vid andra leverantörer.

Bokade installationer kan avbokas eller ombokas utan extra kostnader upp till 72 timmar innan bokad tid. Avbokade eller ombokade installationstider med mindre än 72 timmars framförhållning debiteras 1000 kr.

Prislista service (utförs i mån av tid för kunder utan avtal)

  • Fjärrledes, felsökning och åtgärd <1h, 500 kr
  • Användarsupport <1h, 500 kr
  • På plats, felsökning och åtgärd <2h, 3 500 kr

Villkor

Alla priser på hemsidan är efter grön teknik om inget annat anges. Du som köpare är ansvarig för att den som beställer också är berättigad grön teknik. Om hela eller delar av beloppet i efterhand nekas är du som kund skyldig att betala även skatteverkets nekade del till Järfälla Energi AB.

För att laddaren och lastbalanseringen ska kunna ge full funktionalitet krävs oftast tillgång till internet. Det är olika för olika produkter om det är mobilt bredband, wifi eller nätverkskabel. Du som kund ansvarar för att vår produkt får den internetförbindelse som krävs och att den är tillräckligt snabb och stabil. Wifi är vanligast att vi använder utöver mobilt bredband som ingår i vissa av laddarna. Wifi är också det som oftast har dålig täckning till framförallt lastbalanseringen som kan vara långt bort från där du normalt brukar vilja ha snabbt och stabilt internet.